Példa értékű szülői összefogás a Bercsényi Oviban

„ Ha segítséget kérnek tőled és te tudsz segíteni, akkor azt megtenni kötelességed”

                                                                                    (Dr. Béres József édesanyja)

Óvodánk régi építésű, kb. 80 éve működik. Az elmúlt évtizedek alatt rengeteg változáson ment keresztül. Mindig törekszünk gyermekeink környezetének korszerűsítésére, szépítésére.

Két pályázat elnyerésének köszönhetően megújult környezetben várja az új tanévben a gyermekeket a kiskunfélegyházi Bercsényi utcai Óvoda.

A Poli-Farbe Vegyipari Kft. pályázat útján biztosította óvodánk számára a Platinum Kid gyerekszoba festéket.

A Platinum Kid színezett gyerekszoba festék mosás- és súrolás álló, kitűnő fedőképességű, oldószer- és szagmentes, selyemfényű, belső falfesték. A bevonat lég- és páraáteresztő, biztosítja a fal természetes légzését. A felület ellenáll a gombák és a baktériumok megtelepedésének. Ezáltal bababarát, egészségesebb környezetet biztosít.

Jó hangulatban, lelkes, segítőkész szülőkkel telt meg az óvoda.

Köszönetünket fejezzük ki azért a példaértékű szülői összefogásért, melyet a munkálatok elvégzéséhez kaptunk! Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen szülői támogatást tudhatunk magunkénak! A jelenleg óvodánkba járó gyermekek szülei mellett - akik közül többen szintén a mi   óvodásaink voltak - olyan családok is segítették  a munkálatokat, akik még majd csak a 2010-2011-es tanévben hozzák gyermekeiket intézményünkbe. Köszönet érte!

A szülők és az óvoda dolgozóinak időt és fáradtságot nem ismerő lelkes munkája során mindhárom - barátságosan berendezett - csoportszoba, folyosó és az iroda kapott környezetbarát falfelületet, és megtörtént a fürdőszobák, öltöző és a konyha tisztasági festése is.

Szintén a Poli-Farbe Vegyipari Kft. által adományozott festéknek köszönhetően az utcai fémkerítésünk is megújult.

Az udvaron védett öreg fák hatalmas lombkoronái alatt játszhatnak a gyermekek. Szép, árnyas udvarunkat folyamatosan újítjuk. Mindhárom csoportnak külön udvarrész, ezen belül saját homokozó, életkoruknak, a biztonsági előírásoknak megfelelő játékeszközök állnak rendelkezésükre.

Most nyílt rá lehetőség, hogy a Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata által játszóterek felújítására, korszerűsítésére kiírt pályázati pénzéből megvásárolt 20m2 gumilappal az egyik mászóka aljának ütéscsillapító felülete is elkészüljön.

Külön megköszönjük Tarjányi Gergő és Kanyó Szabolcs édesapjának a munkálatokhoz nyújtott kiemelkedő segítségét!

Köszönjük a lehetőséget támogatóinknak, a segítséget a szülőknek, s mindazok munkáját és ránk szánt idejét, mely nélkül nem valósulhatott volna meg ez a mintaszerű összefogás!

Úgy hiszem és remélem, hogy a közös munkában erősödtek és elmélyültek meglévő kapcsolataink és értékeink.

                                                                  Virágné Tóth Márta

                                                            a feladatellátásihely vezetője

Festés 1.Festés 2.